Back Back Nieuws

Dresscode zilver bij jubileumfeest door De Vries + Partners

17 juni 2009
Een tsunami aan positieve energie is van onschatbare waarde voor een bedrijf, zo bleek afgelopen zaterdag toen zo’n 1500 uitgelaten, in zilver uitgedoste medewerkers (waaronder 80 mannelijke) vol overgave en trots hun 25 jarig jubileum vierden. Skon, één van de grootste kinderopvang organisaties in Nederland vierde haar 25-jarig bestaan in Regardz Event Center Hart van Holland Nijkerk en benaderde voor de organisatie De Vries + Partners, het bureau uit Oss.

 

Voor deze gelegenheid was de locatie in het zilver gestoken en ook alle medewerkers verschenen in creatieve, zilveren outfits. De opening van het feest had een hoge emotionele lading en nam iedereen mee terug in de tijd. De voice-over onder de film was, hoe kan het ook anders, ingesproken door twee kinderen. Zij namen de toeschouwers mee in de groei van het bedrijf en de liefde voor het vak. De film werd afgewisseld door live entertainment en afgesloten met een spectaculaire lasershow. Een trotse directie dankte hun medewerkers en opende vervolgens het feest.

 

Op het hoofdpodium waren de hele avond optredens van top artiesten en zorgde een dj in een indrukwekkende LED wand voor de overige energie. Slot-act Xander de Buisonjé maakte het feestplaatje compleet.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!