Back Back Nieuws

Draadloos opladen in je hotelkamer binnen handbereik?

04 juni 2015
Oplaadkabel vergeten, stopcontacten zoeken in je hotelkamer. Wie kent het niet? Met het partnership tussen triAV en Charging Company heeft de hotelwereld er een nieuwe, toekomstgerichte service bij. Dankzij deze samenwerking kunnen aanbieders binnen de hospitality markt hun gasten namelijk nog beter op al hun wenken bedienen.

Als System Integrator is triAV gespecialiseerd in alle digitale diensten binnen de hospitality branche. Met services als Hotel TV, Room Control en Wireless Internet Access levert triAV totaaloplossingen op maat voor zowel hotel als hotelgasten. Bert Nijeboer, directeur triAV: ‘Als System Integrator moet je continu inspelen op de steeds veranderende behoeften van de hotelgasten. Want, naast een goed bed, worden innovatieve services die het hotelleven gemakkelijker maken, steeds belangrijker bij het kiezen van een hotel. Zeker binnen de hotelwereld zijn entertainment en beleving immers van grote waarde. Met de uitgebreide functionaliteiten die triAV biedt, wordt de beleving van gasten nog onvergetelijker.'

Snoerloze toekomst 
Daarom is triAV continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden om haar diensten nog verder toe te spitsen op de snel veranderende wensen binnen de hospitality branche. Begin dit jaar introduceerden triAV al de totaaloplossingen triVISION, triNET en triSPOT. Onder de laatste valt ook de nieuwe mogelijkheid om hotelgasten hun mobiele apparaten draadloos te laten opladen. Hiervoor startte triAV recent een samenwerking met met Charging Company. Een slimme combinatie, want Charging Company ontwikkelt producten die voor elk mobiel apparaat de beste oplaadoplossing biedt. En een van deze innovatieve producten is draadloos opladen. Een slimme techniek waarmee gedoe met snoertjes - die altijd zoekraken of in de knoop zitten - voortaan tot het verleden behoort.

Accor Hospitality richt eerste hotel draadloos in  
Charging Company heeft zich als doel gesteld heel Nederland geschikt te maken voor draadloos opladen. ‘De samenwerking met gerenommeerd partner triAV is een eerste, maar grote stap in deze snoerloze richting voor de hospitality branche’, vertelt Joost Eggebeen, directeur van Charging Company. ‘Met triAV hebben we een betrouwbare installateur in huis, waarmee we alle locaties kunnen voorzien van draadloos opladen.’ Inmiddels heeft Accor Hospitality een van haar Haagse hotels al uitgerust met de draadloze mogelijkheden van triAV en Charging Company. Een kansrijke cliënt: met tal van hotelmerken waaronder Novotel, Pullman en Sofitel in ruim negentig is Accor Hospitality een belangrijke wereldspeler op hotelgebied.

Smaakvol geïntegreerd in het hotelmeubilair 
Het draadloos opladen dat triAV en Charging Company bieden, kan zowel via een zichtbare oplader als via een revolutionaire oplader die in het meubilair is geïntegreerd; zichtbaar, maar ook onzichtbaar. Zo blijft het design van het meubilair intact, terwijl de functionaliteit ervan enorm wordt verhoogd. Gemak dient de mens, en met deze slimme service komt dat gemak smaakvol en draadloos binnen het handbereik van iedere hotelgast. Een mooie prestatie. Zowel triAV en Charging Company zijn er dan ook zeker van samen een innovatieve, succesvolle toekomst tegemoet te gaan.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!