Down Under opent grootste pop-up schaatsbaan Down Under opent grootste pop-up schaatsbaan
Back Back Nieuws

Down Under opent grootste pop-up schaatsbaan

18 november 2022

Of het deze winter gaat vriezen of niet, de mutsen kunnen op en de sjaals om! Want Down Under Horeca & Recreatie in Nieuwegein opent op zaterdag 3 december de grootste pop-up schaatsbaan van de regio. De ruim 200 vierkante meter kunstijs biedt de komende maanden garantie voor ijspret en betoverende winterse sferen. Voor iedereen, zowel grote als kleine gezelschappen. 

Voor jong en oud

Op zaterdag 3 december gaat Down Under On Ice officieel open. ‘Na de opening is de schaatsbaan open voor iedereen, jong en oud. We gaan zorgen voor heel veel schaatsplezier en gezelligheid. Kom dus met je gezin, al je collega’s of het hele bedrijf. Dan maken we er een feestje van’, aldus Patrick van den Brink van Brothers Horeca Groep, waar Down Under onderdeel van is. 

Kleine en grote groepen

‘We houden van gezelligheid en het is dus ook mogelijk om een feest of evenement op en rondom de schaatsbaan te organiseren. Dat kan een particulier feest, maar ook een bedrijfsfeest voor meer dan 100 personen zijn,’ legt Patrick uit. Er zijn verschillende arrangementen samengesteld voor zowel kleine als grote groepen. ‘Als je gebruikmaakt van zo’n arrangement, dan ben je verzekerd van een warm welkom en een winterse beleving,’ vult Sybren Muijs, bedrijfsleider Down Under, aan. 

7 dagen per week geopend

De schaatsbaan is van december tot en met februari 2023 zeven dagen per week open. Om er zeker van te zijn dat je terecht kunt voor een rondje schaatsen, is het handig om de website in de gaten te houden. Kun je terecht, dan boek je via deze website gemakkelijk je ticket voor toegang tot de ijsbaan.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!