Back Back Nieuws

DoubleTree by Hilton Amsterdam - NDSM Wharf verwelkomt eerste gasten

30 april 2015
DoubleTree by Hilton kondigde 30 april de opening van zijn nieuwste hotel in Amsterdam aan – het DoubleTree by Hilton Amsterdam – NDSM Wharf aan de oever van het IJ. Het moderne nieuwe hotel telt 88 kamers, waarvan meer dan de helft uitkijkt op de Amsterdamse grachten. Het hotel is gelegen in het NDSM-district, waar tegenwoordig veel creatieve bedrijven zijn gevestigd. Dit gebied wordt gekenmerkt door zijn combinatie van historische en moderne architectuur.

Internationaal knooppunt
'Amsterdam is een internationaal knooppunt van bedrijven en cultuur, en telt 170 verschillende nationaliteiten.[1] Wij zijn verheugd gasten van over de hele wereld te mogen verwelkomen in het DoubleTree by Hilton Amsterdam – NDSM Wharf, de nieuwste toevoeging aan de portefeuille van het merk van meer dan 80 hotels die reeds geopend zijn of in de pijplijn zitten in Europa en het merk van meer dan 410 hotels die reeds geopend zijn in 35 landen over de hele wereld', zegt John Greenleaf, global head, DoubleTree by Hilton.

Het hotel is makkelijk te bereiken met de auto, trein of boot, en is ook gunstig gelegen ten opzichte van luchthaven Schiphol. Het hotel ligt naast de NDSM-werf, die ooit de grootste scheepswerf ter wereld was. Dit gebied is tegenwoordig een creatief centrum waar kunstenaars en (creatieve) bedrijven zijn gevestigd en tentoonstellingen en festivals worden gehouden.

Brooklyn
Gasten van het DoubleTree by Hilton Amsterdam – NDSM Wharf kunnen tevens van heerlijke Nederlandse en internationale gerechten genieten in restaurant Brooklyn. Brooklyn biedt plaats aan 100 gasten, die de hele dag door van een luxe maaltijd kunnen genieten. Het restaurant is ook een ideale locatie voor een zakelijke lunch of een informeel etentje met familie. Daarnaast kunnen gasten na een lange dag van een van de vele heerlijke cocktails genieten aan de bar.

Toevoeging
Na de opening van het DoubleTree by Hilton Nottingham Gateway afgelopen maart, vormt de opening van het DoubleTree by Hilton Amsterdam – NDSM Wharf wederom een uitbreiding van de groeiende portefeuille van het merk in Europa. In Amsterdam is het hotel een toevoeging op het DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station, dat in 2011 werd geopend.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!