Back Back Nieuws

Dorpmans Groep verzorgt jubileum ECT

17 oktober 2007
Toine Dorpmans Groep verzorgde voor het Rotterdamse containeroverslagbedrijf ECT ter gelegenheid van haar 40ste jubileum een groots evenement. Toine Dorpmans Groep kreeg de totaalopdracht om op 5,6,7 en 9 oktober 2007 - in samenspraak met de afdeling communicatie en marketing - een bijzonder vierdaags evenement te organiseren op de in aanbouw zijnde Euromax Terminal. Op deze locatie werd een indrukwekkende transparante tentencomplex gebouwd dat een magnifiek uitzicht gaf op het havengebied en de enorme containerkranen.

Tijdens de relatie ontvangst op 6 oktober overhandigde CEO, Jan Westerhoud, een cheque van 2,5 miljoen Euro aan het Erasmus MC ten gunste van Generation R., een uniek kindergezondheids-project in Rotterdam.

Elke avond werd na het officiële gedeelte een grootse watershow geproduceerd, waar-voor speciaal een theater van containers was gebouwd. Het spektakel bestond beeld-projectie van ECT op water- en projectieschermen, gecombineerd met special effects, tientallen waterfonteinen, licht, geluid en vuurwerk.

Ga naar de 11 foto's
Ga naar de foto's 11 in diashow

Ter afsluiting van de feestelijkheden trad elke avond de populaire groep Bløf op. Kortom, de gasten van ECT genoten van een bijzonder jubileumfeest.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!