Back Back Nieuws

Dorint; 'beste viersterrenhotel van Nederland'

29 december 2008
Het Dorint Hotel Amsterdam Airport op Schiphol-Oost is het beste viersterrenhotel van Nederland. Dat blijkt uit de objectieve beoordelingen van bezoekers op de reisbeoordelingswebsite VakantieOordeel.nl. Gemiddeld gaven de bezoekers het Dorint een 9,1.

Kees Teer, directeur van het Dorint: “Fantastisch dat we met dit grote Hotel met 442 kamers deze gasten waardering krijgen. Temeer daar het een combinatie is van diverse nationale en internationale reis- en beoordelingssite’s. We hechten veel waarde aan klantbeoordelingen, omdat het een reflectie is van de gastbeleving. Ons hotel is dan ook zeer blij met deze zeer positieve en objectieve erkenning van onze gasten. We zullen deze hoge notering met trots verdedigen”.

VakantieOordeel.nl biedt consumenten een overzicht van alle beschikbare beoordelingen van alle reisbeoordelingssites zoals de Nederlandse sites Zoover.nl, D-Reizen.nl, Sunweb.nl, maar van ook internationale beoordelingssites zoals TripAdvisor en Bookings.com. De reisbeoordelingswebsite neemt dus ook beoordelingen van toeristen buiten Nederland mee in het uiteindelijke resultaat en heeft daardoor het meest complete aanbod van reisbeoordelingen van Nederland. Het gemiddelde cijfer is gebaseerd op de kwaliteit, beschikbaarheid en populariteit van het hotel. Bij de samenstelling van de ranglijsten is gekeken naar het gemiddelde beoordelingscijfer en naar het aantal beoordelingen. Hotels met dezelfde gemiddelde beoordeling, maar met meer bezoekersbeoordelingen staan hoger in de ranglijst.

Het Dorint Hotel Amsterdam Airport maakt deel uit van de gerenommeerde Dorint Hotel & Resorts groep met 40 hotels, 3.500 medewerkers en 7.995 kamers in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechië en Spanje.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!