Back Back Nieuws

DooWorld 'Meest Opvallende Bedrijf van Flevoland'

23 oktober 2007
Directeur van DooWorld Jan de Vries ontving uit handen van wethouder Wim Faber de prijs ‘Meest Opvallende Bedrijf van Flevoland’. DooWorld was genomineerd door een jury met bekende mensen uit het bedrijfsleven. Het publiek kon via een internetsite hun voorkeur uitspreken. Uiteindelijk behaalde DooWorld 34% van de stemmen. De verkiezing werd georganiseerd door Flevolands Ondernemers Seminar.

DooWorld is een 4000 m2 groot entertainment centre in Almere met onder meer bowlingbanen, een restaurant, een Grand Café en een Casino.

De Vries van DooWorld; "We waren al heel erg trots dat we genomineerd werden. Maar uiteindelijk beslist het publiek. Juist in die stemming hebben we een flink percentage gehaald. Daar kan ik alleen maar blij om zijn. Ook voor al onze medewerkers. Het betekent dat we hier een goede teamprestatie neerzetten en een omgeving creëren waargasten zich op hun gemak voelen. We proberen ons met DooWorld altijd op een spraakmakende manier te profileren. Kennelijk lukt dat erg goed. Ik dank dan ook iedereen die op ons gestemd heeft."

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!