Doorgedraaide wetenschapper neemt persconferentie Wunderland Kalkar overDoorgedraaide wetenschapper neemt persconferentie Wunderland Kalkar over
Back Back Nieuws

Doorgedraaide wetenschapper neemt persconferentie Wunderland Kalkar over

19 april 2023

Horror Nights Kalkar 2023 laat je gruwelen! Op 13 april hield Marten Foppen, algemeen directeur DeFabrique Holding, de persconferentie over de toekomst van Wunderland Kalkar. Naast dat het een volledig themapark gaat worden, presenteerde Foppen ook het Horror Nights Kalkar evenement dat 6 oktober van start gaat. Echter was zijn uitleg over de plannen voor jongvolwassenen van korte duur. De media werd opgeschrikt door Herr Pluton - een doorgedraaide wetenschapper die voor dood was verklaard - die herrees uit de voormalige kerncentrale van het attractiepark, om de aanwezige media eens te vertellen over zijn plannen voor het park.

Doorgedraaide wetenschapper

‘Ik zal jullie HORROR laten zien! IK bepaal wie er levend naar huis gaat en wie mijn leger mag versterken! Het is tijd voor wraak. Horror Nights Kalkar dames en heren, allemaal welkom!’, lacht Pluton hysterisch op de conferentie. Al die tijd bleek Herr Pluton nog te leven en diep in de kerncentrale wraakzuchtig te hebben doorgewerkt - nadat hij door een onbekende in de kernreactor geduwd zou zijn. De briljante, maar ook radicale wetenschapper Ferdinand Pluton deed namelijk jarenlang onderzoek naar kernenergie in Kalkar. Zijn collega’s maakten hem toentertijd belachelijk en de maatschappij zette hem weg als doorgedraaide freak. Tot nu. Herr Pluton is terug en is uit op wraak. Iedere vrolijke bezoeker die zijn park durft te betreden.. zal hij tot monster transformeren voor zijn leger.

Horror nights Kalker

Van 6 oktober t/m 5 november gaan de angstaanjagende deuren iedere vrijdag, zaterdag en zondag open van Horror Nights Kalkar. Een dagticket kost 29,50 euro en voor de vroege beslissers heb je voor 25 euro al een early birdticket. Een ticket om de gehele avond te genieten van de 3 spookhuizen, 2 scarezones en andere attracties: een exclusieve horror-experience, geheel gebaseerd op het lugubere verhaal van Herr Pluton. 

Wat is er aan de hand? Waar houdt Herr Pluton zich nu verborgen? En wat zíjn die donkere plannen van Herr Pluton nu precies? Wat is er aan de hand? Ontdek de duistere kant van de oude kerncentrale zelf en beleef Kalkars unieke, gruwelijke horror-experience!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!