Back Back Nieuws

Doorgang tussen North Sea Jazz Club en Westergastheater een feit

23 oktober 2015
De North Sea Jazz Club en het direct naastgelegen Westergastheater, een van de locaties van de Westergasfabriek, zijn sinds kort via een interne doorgang met elkaar verbonden en dat maakt het mogelijk om hier evenementen tot 1.500 gasten te organiseren. De huur van de clubzaal, het jazzcafé en het Westergastheater kunnen vanaf nu dus makkelijk gecombineerd worden.

Door de goede samenwerking tussen de Westergasfabriek en de North Sea Jazz club zijn de mogelijkheden voor grote evenementen ongekend. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een walking dinner en feest in de North Sea Jazz Club met daaraan voorafgaand een plenaire sessie in het Westergastheater. Een bedrijfsfeest in de vorm van een minifestival met verschillende ruimtes en verschillende soorten live muziek, behoort ook tot de mogelijkheden.

Westergastheater 
Het Westergastheater is één van de evenementenlocaties van de Westergasfabriek. De moderne theaterzaal heeft een inschuifbare tribune en flexibele zijwanden, daarachter ligt de foyer. Met openstaande wanden kunnen de zaal en foyer desgewenst tot één transparante ruimte worden samengevoegd. Door de flexibele indeling leent de locatie zich goed voor uiteenlopende evenementen.

De North Sea Jazz Club
Een feest in de North Sea Jazz Club kan zó beginnen… de club biedt je locatie voor bedrijfsfeesten, een presentatie, voor een diner en zelfs een vergadering of een compleet congres. Het intieme podium met top-notch licht- en geluidsinstallatie, waarop grote jazznamen al schitterden, is multifunctioneel. Samen met partner MOJO kan de locatie bovendien bemiddelen bij het boeken van artiesten.

Afgelopen zomer resulteerde de samenwerking al in een geslaagd evenement. Sonja Straathof, Event Manager Amsterdam Marketing: ‘Wij hebben onze jaarlijkse zomernetwerkdag in het Westergastheater en de North Sea Jazz Club georganiseerd. De prettige samenwerking resulteerde in een geslaagde middag met 400 gasten op beide locaties. Met een plenaire sessie in Lagerhuisdebatopstelling in het theater, een break out sessie en de afsluitende borrel in de North Sea Jazz Club. Een leuke verscheidenheid aan locaties waar onze gasten door verrast waren.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!