Door samenwerking nog sterker gewordenDoor samenwerking nog sterker geworden
Back Back Interview

Door samenwerking nog sterker geworden

20 mei 2021

De EventSummit brengt veel mensen en organisaties samen. Voor Elle van Rozendaal van Wolterinck Event Decoration en Joost Brouwers van Fraai Projecten is dat niets nieuws. Hun dienstverlening versterkt elkaar al jaren. ‘En sinds de coronacrisis is dat alleen maar meer geworden!’ 

Wolterinck Event Decoration is vooral onderscheidend als bloemdecorateur en stylist en is daarmee een prachtige aanvulling op de totaalbeleving die Fraai Projecten met onder andere meubilair op een evenement neerzet. Vanuit hetzelfde pand in Oosterhout trekken zij al jaren samen op. 

Genieten 

Elle en Joost zijn als bezoekers op de EventSummit aanwezig en vinden het fantastisch om relaties en opdrachtgevers tegen te komen. ‘Contact hebben via de telefoon is handig en nuttig, maar elkaar in het echt spreken is zoveel leuker! We genieten ervan.’ 

Toekomst positief

De coronacrisis is ook bij hen niet ongemerkt voorbijgegaan. Toch heeft deze periode hen ook veel goeds gebracht. ‘Onze samenwerking is nog intenser geworden. We kwamen tot de conclusie dat je het in je eentje moeilijk redt, dus we zochten bewust die samenwerking op. En we zien de toekomst hierdoor positief tegemoet. Door die samenwerking zijn we nog sterker geworden. 

Duurzaamheid en circulariteit 

Beide bedrijven keken vooral wat er in de afgelopen periode nog wel mogelijk was. Fraai ontwikkelde een nieuwe meubellijn waarbij duurzaamheid en circulariteit leidend waren. Joost: ‘We gebruikten vooral bestaande producten en konden met weinig middelen toch vernieuwend zijn. En onze nieuwe lijn statafels ziet er nog mooier uit met een bloemdecoratie van Wolterinck!’ ‘Ondernemen is dingen durven doen en risico’s durven nemen. Als iets dan slaagt, dan krijg je daar enorm veel energie van. En het bevestigt de keuze die we gemaakt hebben om nog meer samen te werken,’ besluit Elle. 

 

Door > Rob van Hilten

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!