Donatieboom van sneakers op SneakernessDonatieboom van sneakers op Sneakerness
Back Back Nieuws

Donatieboom van sneakers op Sneakerness

26 november 2019

Op zaterdag 30 november en zondag 1 december 2019 vindt in de Onderzeebootloods Sneakerness plaats. Dit jaar zijn er niet alleen duizenden exclusieve sneakers te koop bij de verschillende stands, je kunt er ook voor kiezen je sneakers in te leveren voor donatie. Iedereen wordt opgeroepen om zijn of haar oude (of nieuwe) paar in te leveren op het event zodat Sneaker Paradise deze persoonlijk in verschillende gebieden in Afrika kan uitdelen.

Modeliefhebbers en sneakerheads zijn dit weekend te vinden in Rotterdam bij Sneakerness. Daar zijn dit keer niet alleen de meest exclusieve sneakers en streetwear outfits te vinden; er wordt ook een bijzondere 'donatieboom' gebouwd van sneakers.

Sneaker Paradise

De jongens achter Sneaker Paradise zijn al tien jaar bezig. Een keer per jaar rijden zij zelf naar Afrika, om daar – tot in kleine bergdorpjes – mensen die het het hardst nodig hebben van schoenen te voorzien. Ingezameld geld wordt gebruikt om voedselpakketten van te kopen en speelgoed voor de kleintjes. Kosten die ze maken voor vervoer, accommodatie en verblijf worden volledig door hen zelf betaald.

REC. Festival

Deze week barst ook REC. Festival los in Rotterdam met een meerdaags muziekprogramma - de uitgelezen kans voor een mooie samenwerking. Dit betekent dat er op zaterdag een official Sneakerness afterparty is op REC.Festival, met niemand minder dan Sevn Alias, Kevin en CHO in Annabel. Iedereen met een Sneakerness-ticket kan gratis naar binnen. Andersom kunnen REC.-bezoekers hun sneakers gratis schoon laten maken op Sneakerness.

Sneakerness

In de Onderzeebootloods zijn dit weekend niet alleen duizenden exclusieve sneakers te koop bij de verschillende stands en bij de speciale sale van Woei, je kan er ook voor kiezen je sneakers in te leveren voor donatie of bij het 'StockX drop off point’; zij nemen de verzending voor hun rekening nemen en jij krijgt de waarde van de sneakers uitbetaald. Ook is er een foto expositie van Nikki van Toorn met een speciaal Rotterdam thema en kan je je sneakers professioneel laten schoonmaken bij Crep Protect. Kids kunnen bij Foot Locker sneakers bouwen van Lego en dames kunnen hun nagels laten verzorgen bij de nail artists van The Happy Toko. Traditiegetrouw is er een kapper en kan je een tattoo laten zetten. Ook is er weer een chill area met drinks, eten en tunes van DJ Turne.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!