Back Back Nieuws

Domes Europe verzorgt Domes in de sneeuw voor Playstation

24 februari 2011
Domes Europe verzorgt het onderkomen voor de Playstation Move experience 2011 in de populaire wintersportgebieden in Frankrijk. Afgelopen week werd in Tinges het startsein gegeven voor de 1e Playstation Move experience. Achtereenvolgens gaat deze plaatsvinden in Tinges, La Plagne, Val Thorens en Les Menuires.

 

Efficiënt handelen

Domes Europe plaatst voor deze tour drie Domes in de wintersportgebieden. Het bedrijf ging zelf met de materialen op weg richting Frankrijk om daar twee Domes van 6 meter en een Dome van 14 meter te plaatsen. Om dit zo efficiënt mogelijk te laten verlopen heeft Domes Europe enkele ontwikkelingen uitgevoerd. Er zijn speciale stapelkratten geproduceerd en de grote Dome wordt met kanaalliften opgebouwd in plaats van een verreiker.

 

Preview van games PS3

De Playstation Move experience is een preview van games voor de PS3: Tron Evolution, Kill Zone 3, Little Big Planet 2, Socom, Start the party, Sports Champion, Gran Turismo 5, SingStar Dance and Guitar. PlayStation Move is een bewegingsgestuurde controller voor de PS3.

 

Volgende editie

Playstation is erg enthousiast over de opzet van de Move Experience met de Domes en is in overleg met Domes Europe voor een volgende editie in 2012. De belevenissen van de Domes Europe crew zijn te volgen op Twitter.

 Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!