Domes Europe plaatst tijdelijke interactieve showroom bij Volvo TrucksDomes Europe plaatst tijdelijke interactieve showroom bij Volvo Trucks
Back Back Nieuws

Domes Europe plaatst tijdelijke interactieve showroom bij Volvo Trucks

30 oktober 2020

Het was de hele maand september een behoorlijk spektakel bij Volvo Trucks in Beesd. Honderduizenden passanten op de snelweg A2 moeten met hun ogen geknipperd hebben bij het zien van de grote, zwarte Dome van Domes Europe. De Dome van 30 meter in diameter diende als ‘black box’ tijdens de lancering van de nieuwe range trucks van Volvo. De Dome heeft een oppervlakte van ruim 700 vierkante meter en is 15 meter hoog.

Volvo Trucks ontving zijn potentiële klanten in meerdere sessies per dag. Via een entree tunnel kwamen de gasten terecht in een kleinere transparante 11 meter Dome die ín de 30 meter Dome stond opgesteld. Daar konden ze luisteren en kijken naar een presentatie over de nieuwe Volvo trucks. Wat de bezoekers niet wisten was dat deze trucks ook in de grote Dome stonden opgesteld. Aan het einde van de presentatie kon de gastheer met één druk op de knop overgaan tot de spectaculaire 'onthulling' van de nieuwe trucks.

Een impressie: het licht in de transparante Dome dimt en tegelijkertijd bouwt de spanning in de grote zwarte Dome op met donder en bliksem en aanzwellende muziek. Onvermijdelijk trekt een oogverblindende lichtshow de aandacht van de bezoekers richting de onthulling van de vier nieuwe Volvo truckmodellen.

Domes Europe is trots op de samenwerking met Volvo Trucks in deze uitdagende tijden. Waar het allemaal om ging,  het creëren van een premium ervaring met een persoonlijk karakter, passend bij de persoonlijkheid van Volvo Trucks. Iets was uitermate geslaagd is.

Fotocredits > Jorrit Lousberg/GO Rental

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!