Back Back Nieuws

Domes Europe bouwt locatie voor presentatie herfstcollectie Louis Vuitton

30 maart 2015
Het wereldwijd bekende modemerk Louis Vuitton presenteerde 11 maart de nieuwe herfstcollectie van 2015. In Parijs, bij de Louis Vuitton Foundation, plaatste Domes Europe een 7-tal Domes voor deze show. Naast de internationale modepers, waren internationale sterren zoals Kanye West, Kim Kardashian en Selena Gomez aanwezig tijdens de show. De presentatie van de herfstcollectie van Louis Vuitton was onderdeel van de Paris Fashion Week 2015.

Structuur en covers
Structuur en covers zijn door Domes Europe geheel naar wens van Louis Vuitton produceert. Over de kleinste details van afwerking van de structuur en de covers is uitvoerig gesproken, om zodoende tot een geweldige venue voor deze Louis Vuitton show te komen. Voor de show plaatste Domes Europe een ø 30 meter Dome, een ø 27 meter Dome en een ø 19 meter Dome. Deze 3 show Domes waren allen geheel transparant, met een zwarte afwerking. Backstage stonden nog een 4-tal geheel zwarte Domes voor kleedruimte en techniek.

Leerzame ervaring
Volgens Domes Europe was de opdracht, afgezien van het feit dat het een zeer bijzondere opdracht was voor een internationale opdrachtgever, ook nog eens een hele leuke en leerzame ervaring om met zoveel bijzondere en zeer gedreven internationale eventprofessionals te mogen werken. Inmiddels zijn de Domes weer afgebouwd. 

Foto: Dennis de Kruijf 

Bekijk hieronder de impressies van de opbouw.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!