Back Back Nieuws

Dolf Zwaanswijk nieuwe adjunct directeur Duinrell

19 april 2016
Aan de vooravond van de officiële opening van de nieuwe vliegattractie Wild Wings maakt de directie van het familiebedrijf Vakantie- en attractiepark Duinrell – de heren Philip en Roderick van Zuylen van Nijevelt – bekend dat de heer Dolf Zwaanswijk (35) is benoemd tot Adjunct-Directeur Commerciële Zaken.

In 2005 rondde Dolf zijn studie Economische Geografie aan de Universiteit van Utrecht af. Zijn afstudeercscriptie behelsde een onderzoek naar de innovatiekracht van de Nederlandse attractieparksector. Voor zijn scriptie werkte hij onder meer als supervisor in het attractiepark en als projectmedewerker, afdeling planning en procedures. Dolf Zwaanswijk trad in april 2006 in vaste dienst van Duinrell als manager innovatie met het takenpakket: kwaliteit- en efficiencyverbetering, kostenbesparing en omzetvergroting.

Vanaf heden gaat Dolf zich, in belang van de continuïteit van Duinrell, nog intensiever inzetten voor de commerciële zaken en hij stuurt onder meer ook de afdelingen sales en marketing aan.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!