Back Back Nieuws

DOK51 heropend als locatie

13 november 2012
DOK51 ligt op het unieke Willemsoord, wat voorheen de scheeps-en onderhoudswerf voor de Koninklijke Marine was, is nu een prachtig monumentaal deel van Den Helder. DOK51 is opgezet als hoogwaardig restaurant en was bekend van het SBS6 programma ‘Binnenkort Geopend’. Maar helaas, moesten de toenmalige ondernemers het restaurant in augustus 2011 sluiten.

Na goed overleg met de huidige eigenaar Willemsoord B.V. heeft Noord-Holland Catering met veel plezier nieuw leven in DOK51 ingeblazen, door het in de markt te zetten als locatie voor besloten bijeenkomsten.

Uitmuntende staat
‘DOK51 is nog steeds in dezelfde uitmuntende staat waarin het is opgezet, de chique inrichting en alle faciliteiten maken het een unieke locatie. DOK51 heeft een grote benedenverdieping met een LED bar, openhaard, stijlvol meubilair, maar bijvoorbeeld ook een goede licht & geluid installatie waardoor een feest zeker tot de opties behoord. Daarnaast is er een grote Vide aan beide zijdes waardoor ook een combinatie met diner en feest erg aantrekkelijk is’ aldus Noord-Holland Catering. Voor vergaderingen is de locatie ook ideaal, op de 2e verdieping bevindt zich een vergaderzaal uitgerust met alle benodigde voorzieningen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!