Back Back Nieuws

Doe mee aan kort onderzoek en win overnachting in Hotel Lumen!

18 maart 2016
High Profile Events doet in samenwerking met Congresbureau Regio Zwolle onderzoek naar ‘de kracht van lokaal’ in de zakelijke evenementenbranche. Ditmaal in de regio Zwolle. We bekijken daarbij ook de rol van citymarketing en congresbureaus en willen graag weten hoe lokaal event partijen opereren. Zoeken ze elkaar op, vliegen ze samen tenders aan, welke middelen hebben zij nodig, welk beeld willen zij uitstralen naar de rest van Nederland en welke rol spelen citymarketing en congresbureaus hierin?
 
Het onderzoek richt zich op zowel hoe je als opdrachtgever over het gebied, de events en de betrokken partijen denkt als naar het beeld dat eventleveranciers uit Zwolle willen uitstralen. Met de resultaten krijgen we een goed idee van het imago van Zwolle.

Doe mee en win een overnachting voor twee
Wij vragen 5-10 minuten van jouw tijd om ons hierbij te helpen door het invullen van de enquête. Onder de deelnemers verloten wij een gratis hotelovernachting in Hotel Lumen met 2 entree kaartjes voor Museum de Fundatie en een informatiepakket over Zwolle. 

Omdat de enquête anoniem is, vragen wij je na het invullen jouw naam en e-mailadres te mailen naar info@events.nl

Doe mee aan het onderzoek als opdrachtgever of eventleverancier en win! 

NB. Het onderzoek is ten behoeve van De Events Tafel, een terugkerend live kennisevent van High Profile Events. Samen met een aantal eventpartijen, locaties, opdrachtgevers en het congresbureau zullen we binnenkort De Events Tafel in Zwolle houden. Je leest alles over de resultaten en het rondetafelgesprek in de eerstvolgende uitgave van Events (juni). 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!