Back Back Nieuws

Docenten Hotelschool The Hague volgen culinaire workshops in Papa's Beach House

09 januari 2014
Ruim 130 docenten en medewerkers van Hotelschool The Hague, vestigingen Den Haag en Amsterdam, waren maandag 6 januari aanwezig in Papa’s Beach House om bijzondere en met name culinaire workshops te volgen.

Hot & happening
Amsterdam 3.X staat voor Xtraordinary, Xceptional en Xperience. De workshops werden gegeven door bedrijven en personen die momenteel hot & happening zijn in de horecabranche. Zo gaf Rick Claus een eventworkshop en chef-kok Ivar Kronenburg een BBQ workshop.

Paul Griep, General Manager Amsterdam Campus Hotelschool The Hague, vertelt over de locatiekeuze. 'Wij zochten een locatie die vernieuwend is, verrast en inspireert net zoals de workshops. Papa’s Beach House paste perfect in ons 3.X plaatje. Het is on-Nederlands, ontzettend gaaf en innovatief!'

Workshops
De workshops vonden plaats in en rond Papa’s Beach House. Naast het pand vond bijvoorbeeld een workshop Mindfulness plaats in een tipi tent met rendiervellen op de grond en een kampvuurtje door Paul van Toledo. Op het podium in de Key West zaal stond een tafel waarop een heel varken lag dat onder de ogen van de aanwezigen vakkundig werd uitgebeend door André Kok van Strogoff om er vervolgens heerlijke venkelworsten van te maken. Alle aanwezigen hebben twee workshops gevolgd en konden naast de Mindfulness workshop en de demonstratie van André Kok, kiezen voor cocktail shaken door Quality Bartending, likeuren proeven en 'nose to tail' workshop door Brandt & Levie, olijfolie proeven door Olivio Mio, Fish! door Jan van As, pasta maken door Il Mattarello, power espresso workshop door Kees Kraakman, taart decoreren door Minouche Lingbeek – van Kranen, tafel decoreren workshop door Jacqueline Temmerman en een outdoortraining door All Seasons Sport.

Na afloop van de workshops hebben de docenten en medewerkers genoten van een diner waar alle bijzondere gerechten werden geserveerd die die middag zijn bereid.

Papa’s Beach House
Papa’s Beach House heeft een bijzondere ligging, aan het water, met een strandje en terrassen, omgeven door natuur, midden in de Randstad. De locatie is geschikt voor bedrijfsevenementen, besloten feesten en outdoorevenementen. Papa’s Beach House biedt ruimte aan maximaal 350 personen. Bovendien beschikt de locatie ook over een restaurant dat geopend is voor lunch en diner.

Foto: Power espresso workshop door Kees Kraakman

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!