Back Back Nieuws

Do wordt Assepoester in Broadway musical Cinderella

14 december 2006
Zangeres Do gaat de titelrol spelen van Assepoester in Rodgers & Hammerstein´s Broadway musical Cinderella, dat vanaf 16 november 2007 in het Efteling Theater te zien is. Na een lange zoektocht paste zangeres Do vandaag het glazen muiltje waarmee zij de titelrol in  bemachtigde. Dat maakten Efteling Theater Producties en V&V Entertainment vandaag bekend tijdens een persbijeenkomst in het Efteling Theater.

Met haar rol in Cinderella treedt Do in de voetsporen van grote musicalnamen zoals Julie Andrews en Brandy, die ook de titelrol in deze musical speelden. “Het is ongelooflijk spannend om voor het eerst in een musical te spelen. Ik heb er echt heel veel zin in. Het lijkt wel een sprookje,” aldus Do.

Cinderella is de derde productie die de Efteling in samenwerking met
Albert Verlinde en Roel Vente van V&V Entertainment op de planken zet. In 2005/2006 wist
TiTaTovenaar volle zalen te trekken en voor de musical Annie waren er
vóór de première al meer dan 50.000 kaarten verkocht.

De musical Cinderella, is een voorstelling van het bekende duo Rodgers en Hammerstein, dat ook verantwoordelijk was voor de wereldberoemde producties The Sound of Music en The King and I. De internationaal bekroonde musical is gebaseerd op het sprookje Assepoester. Het verhaal gaat over het meisje Assepoester dat door haar slechte stiefmoeder en twee stiefzusters wordt uitgebuit. Dankzij een goede fee kan Cinderella toch naar het koninklijk bal. De betovering wordt echter om middernacht verbroken…

Cinderella is vanaf 16 november 2007 alleen te zien in het Efteling Theater. Kaarten kunnen worden gereserveerd via tel: 0900-0161 (€ 0,25 p/m), 7 dagen per week van 09.00 tot 20.00 uur. Op www.efteling.com is een filmpje te zien over de zoektocht naar Cinderella.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!