Back Back Nieuws

Djoser viert 30 jarig jubileum met twee evenementen door Arjan van Dijk Groep

13 maart 2015
Djoser begon dertig jaar geleden met een reis naar Egypte. De kop in de allereerste advertentie was ‘Djoser; eens een farao nu een reisbureau!’. Nu dertig jaar later is Djoser een bekende reisorganisatie. Samen met een paar honderd reisbegeleiders over de hele wereld maakt Djoser iedere reis bijzonder door een goed concept te mixen met veel lokale contacten en oog voor de wereld.

Om het jubileum te vieren, heeft Djoser in samenwerking met de Arjan van Dijk Groep een tweetal evenementen georganiseerd. Ruim honderd reisagenten van Djoser, met wel 53 verschillende nationaliteiten, zijn afgelopen weekend afgereisd naar Nederland om samen te vieren dat Djoser al dertig jaar succesvol is.

Middeleeuwen
Zondag 8 maart werden de reisagenten door de Arjan van Dijk Groep meegenomen naar een bestemming waar ze niet eerder zijn geweest; de Middeleeuwen. Nadat de bus ‘pech’ kreeg, werden de gasten door ridders te paard en ‘Quasimodo’ de dorpsgek meegenomen naar Slot Loevestein te Poederoijen. Het zonnetje zorgde voor een heerlijke middag vol met activiteiten, waarna de gasten het kasteel betraden om te genieten van een uitgebreid Middeleeuws diner. De garnalen, de kippetjes, de frisse groenten, het speenvarken aan spit en rijke Middeleeuwse boerenbroden lieten zich met plezier combineren met royale kruiken wijn en natuurlijk met pullen koel schuimend gerstenat.

Ritmische aardbeving
Een groot contrast met dit evenement was de volgende avond. Maandag 9 maart organiseerde de Arjan van Dijk Groep een evenement voor de reisagenten én de relaties en medewerkers van Djoser in de Pieterskerk te Leiden. De entourage maakte grote indruk op de 230 aanwezigen. De koks zorgde voor culinaire hoogstandjes en het entertainment maakte het evenement compleet. De videoclip over 30 jaar Djoser, gevolgd door een ritmische aardbeving door Braziliaanse slagwerkers en danseressen, vormde het hoogtepunt van de avond.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!