Back Back Nieuws

DJ School Zuid-Holland erkend leerbedrijf

16 april 2008
De DJ School Zuid-Holland in Gorinchem is sinds kort een officieel gecertificeerd erkend leerbedrijf. Iedereen kent ze wel DJ Jean, Tiësto, Armin van Buuren, Erick E. Ze gaan de hele wereld over met hun platenkoffers en voor vele(n) zijn ze een groot voorbeeld. Maar wat doen ze nou eigenlijk? Dat kom je allemaal te weten bij de DJ School Zuid-Holland in Gorinchem.

DJ School Zuid-Holland van Jolanda van den Berg (DJ Miss Smile) bestaat nu 4 jaar en groeit steeds verder. De school staat bekend om zijn professionele en klantvriendelijke en bewezen succesvolle aanpak. Waar overige scholen grote groepen snel begeleiden kiest de DJ School bewust voor duidelijke effectieve uitleg, één op één, privé.

Workshop voor bedrijven
Maar dat is niet het enige wat ze doen. Ze geven ook DJ lessen op iedere gewenste locatie, op de speciaal ingerichte school of op (bedrijfs)locatie, privéles of voor een groep. Er zijn twee graduaties/mogelijkheden: De DJ cursus of DJ workshop. Dit is geschikt voor elke leeftijd vanaf 6 jaar en voor iedere muziekstijl. De DJ’s werken veelzijdig naar gelang de wens met zowel cd of vinyl. De DJ cursus of workshop is ook ideaal als origineel bedrijfsuitje,verjaardagscadeau, vrijgezellenfeest of kinderpartij.

 

Voor meer informatie mail info@djschoolzuidholland.nl  of bel 06-26124333 of neem een kijkje op www.djschoolzuidholland.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!