Back Back Nieuws

Dit zijn de Nationale Meeting Award winnaars

22 februari 2016
Tijdens de vakbeurs EvenementContact in de RAI in Amsterdam werden donderdag 18 februari de winnaars van de Nationale Meeting Award bekend gemaakt.Dagvoorzitter Kim van Kampen, improvisatie-acteur Ad-Just Bouwman en cabaret-sprekersbureau Humor Werkt zorgden voor een zeer geslaagde en feestelijke uitreiking. Naast het uitreiken van de Award aan de winnaars werd ook het volledige inschrijfgeld van de locaties in de vorm van een cheque overhandigd aan CliniClowns Nederland. 

De winnaars 
Beste meeting- en eventlocatie van Nederland Small:
deVLOER, Almere

Beste meeting- en eventlocatie van Nederland Medium:

Beste meeting- en eventlocatie van Nederland Large:

Deze locaties hadden de hoogste score en daarmee ook de overwinning. Hiervoor moesten zij 10 of meer reviews via MeetingReview vergaren, behaalden zij punten volgens de lijst van criteria van de Congres en Vergaderhamerclassificatie, werden zij beoordeeld na een bezoek van de vakjury (Wieteke Lemmen van WietWeetWaarheen.nl, Michiel Smilde van Eventerim en Trees Overkamp van Cygnea) en kregen zij een flink aantal publieksstemmen. Het publiek kon stemmen via nationalemeetingaward.nl, waar ook meer informatie en video-pitches van alle genomineerde locaties te vinden zijn. 

Publieksprijzen
Daarnaast werden er twee publieksprijzen uitgereikt: de ‘Warme Deken’ voor de beste gastheer of gastvrouw van een locatie en de ‘Meest Bijzondere Locatie’. Deze winnaars kregen de meeste stemmen van het publiek.

Warme Deken:
Gerard Oude Nijeweme, werkzaam bij Bilderberg Hotel de Keizerskroon, Apeldoorn

Meest Bijzondere Locatie:

Over de Nationale Meeting Award
De Nationale Meeting Award is een initiatief van MeetingReview.com, EvenementContact, de Congres- en Vergaderclassificatie en Meeting Magazine. Deze algemene, onafhankelijke prijs is bestemd voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland.

Fotocredits: Marcel Krijgsman

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!