Dit zijn de hoogst gewaardeerde locaties van 2020Dit zijn de hoogst gewaardeerde locaties van 2020
Back Back Nieuws

Dit zijn de hoogst gewaardeerde locaties van 2020

03 september 2020

Bijna 100 meeting- en eventlocaties in Nederland ontvingen gisteren bericht dat ze behoren tot de top 3 beste locaties van hun provincie. Alle nummers 1, 2 en 3 van elke provincie in de verschillende categorieën ontvangen de plaquette voor aan de muur op hun locatie. De winnaars vind je hier.

MeetingReview meet jaarlijks op 1 september wie de beste locaties per provincie zijn. Ook wordt gemeten hoeveel locaties er per provincie actief zijn en wat de gemiddelde waardering is per provincie in de MICE-branche.

Minder reviews, maar hogere waardering

Het aantal reviews en actieve locaties is afgenomen geeft initiatiefnemer Marco Kole aan. 'Minder meetings als gevolg van COVID-19-maatregelen met als gevolg minder reviews was onvermijdelijk'. De waardering voor de locaties blijkt gemiddeld met 0,09 gestegen (van 8,65 naar 8,74). De locaties in Zuid-Holland krijgen de hoogste waardering (9,1). Een stijging t.o.v. 2019 met 0,4 punt op basis van 3433 beoordelingen.

Locaties slagen er dus goed in om de maatregelen op een klantvriendelijke wijze te implementeren wat gewaardeerd wordt door opdrachtgevers en gasten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!