‘Dit jaar doen we de Kerst-Carrousel!’‘Dit jaar doen we de Kerst-Carrousel!’
Back Back Trends

‘Dit jaar doen we de Kerst-Carrousel!’

19 oktober 2020

De Kerst-Carrousel van EventZ bevat kerstpakketten met daarín 10 ingepakte cadeautjes met op elk cadeautje een QR-code én een datum dat je het mag openmaken. De code is met je eigen telefoon te scannen. Onder elke code zit een feelgoodfilmpje met een sfeervol kerstlied, een warme videoboodschap van de directeur, een grappige toespraak van een BN’er, een bericht van de voorzitter van de personeelsvereniging, een bemoedigend toekomstperspectief van het College van Bestuur… 10 dagen lang een glimlach bij elke collega.

Kerst! Het is nog altijd de mooiste tijd van het jaar. Met gezellige bijeenkomsten, toespraken en persoonlijke aandacht wordt er teruggekeken en vooruitgeblikt. Met gezellige bijeenkomsten, toespraken en persoonlijke aandacht wordt er teruggekeken en vooruitgeblikt. Het is tijd om te zeggen en te laten zien dat ieders inzet wordt gewaardeerd. Zoals inmiddels bekend, gaan de fysieke bijeenkomsten dit jaar niet meer plaatsvinden.

Met de Kerst-Carrousel van EventZ kun je tóch je medewerkers bereiken en ze laten voelen en zien, dat ze gewaardeerd worden. Ook voor de personeelsvereniging liggen er kansen om de mensen te binden en te verbinden.

Kerstsfeer op maat

Elk bedrijf of organisatie weet dat juist december de tijd is om de balans op te maken. Op zoek naar licht in donkere dagen. Hoe leuk is het dan dat het meerdere dagen duurt! Kies een aantal dagen waarop je de medewerker een feelgoodbeleving wilt bieden. Dat kan een week zijn, maar ook 10 dagen. De creatieve mensen van EventZ helpen graag om Kerst voor alle medewerkers bijzonder te maken.

Positiviteit en optimisme

Help, we hebben de kerstpakketten al gekocht! ‘Dat is geen punt. Onze Kerst-Carrousel voegen wij gewoon toe aan uw huidige kerstpakket’, laat René van EventZ weten. De buitenste doos wordt voorzien van de QR-code, die 10 dagen te scannen is. De Carrousel zorgt ervoor, dat er iedere keer dat er gescand wordt, een ander filmpje getoond wordt. Het is een actie die gedragen wordt door de bedrijfsleiding en door de personeelsvereniging. Door samen op te trekken ontstaat er intern een sterke(re) band. Iedereen doet mee. Ook je omgeving deelt mee met de positieve vibe die het bedrijf of de instelling wil overbrengen. Dat kan bijvoorbeeld door de cadeautjes in het kerstpakket te kopen bij lokale ondernemers.

Hoe pakken we dat aan?

Enkele dagen voor kerst ontvangt men het verzegelde kerstpakket. Men kan de gepersonaliseerde doos meenemen of deze wordt thuisbezorgd. Er zit een sticker op met de tekst; Scan deze code op 21 december, open het kerstpakket en wordt 10 dagen verrast. Bij het scannen van de QR-code met de smartphone wordt de eerste digitale boodschap geactiveerd. Dat is de start van meerdere dagen vol verrassingen. De afzonderlijk ingepakte cadeautjes hebben ook allemaal een QR-code. Dus elke dag een presentje aangeboden op een verrassende wijze door iemand van de zaak, een BN’er, een artiest of gewoon de kerstman …. Samen met EventZ kan een keuze gemaakt uit een groot aanbod van tunes, words & entertainment. Bij het laatste cadeautje knalt de kurk van de fles en worden de wensen voor een goed en gezond 2021 uitgewisseld. Voor iedereen een onvergetelijke kerst!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!