Back Back Nieuws

Disneyland Parijs slaat nieuwe weg in voor corporate klanten

09 februari 2011
De markt voor zakelijk toerisme toont grote verschuivingen, oorzaak hiervan is de behoefte om tijd en budget effectief in te kunnen zetten. Als antwoord op de nieuwe uitdagingen voor corporate klanten van Disneyland Parijs, heeft het Business Solutions team de aanpak van Disneyland Parijs opnieuw beoordeeld.

 

Weerspiegeling nieuwe positionering

Business Solutions heeft speciale aanbiedingen, arrangementen op maat en kant-en-klaar arrangementen ontwikkelt waarmee Disneyland Parijs mogelijkheden biedt voor elk budget. Daarnaast worden er vanaf nu maandelijks open dagen georganiseerd waarop corporate klanten zelf kunnen bekijken wat de locatie te bieden heeft. Deze proactieve aanpak weerspiegelt de nieuwe positionering voor Disneyland Parijs: leverancier van praktische oplossingen.

 

Lancering nieuwe website

Als onderdeel van de rebranding operatie en nieuwe aanpak lanceert Business Solutions Disneyland Parijs een volledig vernieuwde, op de wensen van corporate klanten toegeruste, website: www.disneylandparis-business.com.

 

De nieuwe website is helder en praktisch en presenteert in detail de locaties en mogelijkheden in Disneyland Parijs. Ook bevat de website een aantal services waarmee gebruikers hun evenement op handige wijze kunnen visualiseren.

 

Callback service

Nieuwe services zijn onder andere de ‘Instant Callback’. Hierbij wordt de gebruiker gratis terug gebeld door een adviseur die alle vragen kan beantwoorden. Een andere service is de ‘eventplanner’. Deze tool stelt de organisator van het evenement oplossingen op maat voor, met de meest geschikte locaties en diensten. Tevens beschikt de site over een interactieve display waarop gedetailleerde afbeelden en beschrijvingen van locaties, vergaderruimte en de Disney Hotels en Parken te vinden zijn.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!