Back Back Nieuws

Disney on Ice Princes Classics naar Nederland

17 oktober 2006

Disney On Ice Princess Classics staat van 20 tot en met 27 december 2006 in de Groenoordhallen in Leiden en van 29 december 2006 tot en met 1 januari 2007 in de Brabanthallen in Den Bosch. Al sinds 1988 bezoekt Disney On Ice ons land en is in de loop van de jaren uitgegroeid tot één van de grootste familieshows van Nederland.



Disney’s meest gedenkwaardige prinsessen - Assepoester, Jasmine, Ariel, Doornroosje, Belle, Mulan en Sneeuwwitje – verschijnen voor het eerst in de Disney geschiedenis met elkaar in een live show. De meest aangrijpende momenten van hun verhalen zijn samen geweven in een magische ervaring.


Disney On Ice Princess Classics, geproduceerd door Feld Entertainment, is een sprookje over triomf tegen slechtheid, een magische combinatie van vriendschap, liefde, humor en hoop, vertelt door de ogen van 7 prinsessen. De ijsbaan verandert in een land van betovering met een prachtig draaibaar kasteel dat 3 torens hoog is. Wanneer het kasteel verandert reist het publiek door de wereld - van het koninkrijk van Assepoester naar de stad Agrabah waar Jasmine woont, tot China het land van Mulan. De ijsbaan is gevuld met koninklijk, gesynchroniseerd schaatswerk, romantische choreografie, betoverende kostuums en prachtige prinsessen die een ieder zullen inspireren om dromen uit te laten komen.


“We nemen de mensen mee naar een plaats die magischer is dan je ooit had kunnen bedenken”, zegt producent Kenneth Feld. “De essentie van Disney zie je terug in deze hartverwarmende verhalen die omarmt worden door elke generatie, dit geeft deze show ware aantrekkingskracht”.

“De emotie is de ster van de show”, zegt creatief directeur Jerry Bilik. ‘Van humor en opwinding tot romantiek en vreugde, we brengen de magie van al deze verhalen tot leven. Er zijn bijzondere momenten in alle verhalen die iedereen zullen raken”.

 

Feld Entertainment Inc., is wereldwijd leider in het produceren en presenteren van live entertainment belevenissen. Elke bezoeker wordt gestimuleerd en de shows creëren onuitwisbare herinneringen, met elk jaar 25 miljoen bezoekers voor de shows. De Feld Entertainment producties verschijnen in 50 landen en op 6 continenten met Disney On Ice, Disney Live! en Ringling Bros. and Barnum & Bailey®


De Nederlandse promotor van de show, het Schiedamse bureau F+B Events, verzorgt al sinds 1988 de marketing, promotie en organisatie van Disney On Ice en sinds 2005 van Disney Live!

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!