Back Back Nieuws

Disney On Ice presenteert Disneyland Adventure

28 september 2007

Disney On Ice presenteert Disneyland Adventure en staat van 19 tot en met 26 december 2007 in de Groenoordhallen in Leiden, van 28 tot en met 31 december 2007 in de Brabanthallen in Den Bosch en van 30 januari tot en met 3 februari 2008 in de IJsselhallen in Zwolle. Al sinds 1988 bezoekt Disney On Ice ons land en is in de loop van de jaren uitgegroeid tot één van de grootste familieshows van Nederland.


Disney On Ice Disneyland Adventure is een origineel verhaal dat precies start waar de Disney/ Pixar film, The Incredibles, eindigt. Het is een uitnodiging aan het publiek om mee op vakantie te gaan met The Incredibles, waarbij het ophalen van herinneringen en een vakantie vol avontuur en plezier op het pretpark centraal staan.

In dit originele avontuur, geproduceerd door Feld Entertainment, ontmoet je al je favoriete Disney figuren, inclusief Mickey, Minnie, Donald, Goofy, Pluto, Buzz Lightyear, Baloo, Sneeuwwitje, Assepoester en The Incredibles. In deze spectaculaire productie proberen Bob, Helen, Violet, Dash en Jack-Jack een ‘normale’ familie te zijn door hun geheime krachten te verbergen. Als ze de populaire Disneypark attracties beleven en bekende Disney vrienden ontmoeten, gaat dit niet altijd goed. Het ene na het andere hilarische moment volgt. De superkrachten van The Incredibles komen steeds te voorschijn op de meest ongelukkige momenten, wat resulteert in vele grappige situaties. Producer Feld Entertainment


Producer Kenneth Feld: “Disney On Ice Disneyland Adventure zal het publiek herinneren aan het plezier en de onvoorstelbare mogelijkheden die Disneyland biedt, terwijl je de escapades van The Incredibles volgt. Kinderen en volwassenen zullen dit ijsavontuur herkenbaar en verassend vinden”.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!