Back Back Nieuws

Discotheek Outland omgetoverd tot evenementenlocatie Eclipse

10 augustus 2011
Evenementenlocatie Eclipse opent op 20 augustus haar deuren. Deze voormalige discotheek bekend onder de naam 'Outland' is grondig verbouwd, tot een multifunctionele en flexibelere locatie.

De opening gaat gepaard met het gastheerschap van de Bavaria City Racing Pre-party, dit jaarlijkse evenement vindt plaats de dag na de opening op 21 augustus. Op de opening zullen diverse artiesten optreden waaronder Rochelle, winnares X-Factor, Erick E, Nicky Romero en een heuse mystery guest.

Koop hier alvast tickets voor Bavaria City Racing Pre-party » 

Drie ruimten voor feesten, partijen en clubavonden
Eclipse is onderverdeeld in een drietal ruimten. De begane grond met eigen entree wordt ingezet als ruimte voor onder andere multiculturele feesten en partijen. Ook kleinere clubavonden tot ongeveer 600 personen kunnen hier echter worden gehouden.

Groot en veelzijdig
'De eerste etage is gerenoveerd tot spectaculaire clublocatie en zal dan ook te boek staan als Club Eclipse. Met de laatste geluids- en lichttechnieken kunnen allerlei evenementen uitstekend worden geaccommodeerd. Van trendy clubavonden tot aan chique dansfeesten en evenementen zoals zakelijke bijeenkomsten en personeelsfeesten. Club Eclipse biedt plaats aan 1500 personen en behoort hiermee tot een van de grootste en meest veelzijdige evenementenlocaties van Rotterdam,' zo licht de nieuwe eigenaar toe.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!