Back Back Nieuws

Directieteam van Inscene Company verwelkomt Arjan Appel

07 september 2015
Met ingang van 1 september is Arjan Appel toegetreden als partner en mede-eigenaar van Inscene Company. Het innovatieve Utrechtse bedrijf maakt communicatie tools rondom events waaronder de Netwerkapp. Appel (oprichter en oud-eigenaar van Congress Company) kwam in contact met het bedrijf in zijn zoektocht naar een goede congresapplicatie. De twee huidige eigenaren, Margriet de Groot en Elma Bassa zijn verheugd met de komst van Appel. De Groot: ‘Arjan brengt 20 jaar kennis van de congresmarkt mee en een enorm netwerk. Dat is een waardevolle toevoeging voor onze huidige organisatie’.

Bezoekers verbinden
Bassa en De Groot startten het bedrijf in 2012 en bedachten de Netwerkapp vanuit hun ervaring als congres- en beursbezoeker. Bassa: 'We misten de mogelijkheid makkelijk in contact te komen met andere deelnemers en kennis te delen. Je weet op een congres en beurs dat er deelnemers rondlopen met hetzelfde vraagstuk als jijzelf. Maar hoe bereik je die?’ Arjan Appel gaat zich met name richten op de commerciële uitrol van de Netwerkapp. ‘Er zijn veel eventapps en die bieden allemaal veel van hetzelfde. Wij onderscheiden ons met een instrument dat deelnemers gericht met elkaar verbindt. Niet alleen tijdens, maar ook voor en na de bijeenkomst. Dat geeft extra waarde aan het event’. 

Grenzeloze ambitie
De Netwerkapp kent op dit moment al bijna 20.000 gebruikers. De ambitie van Inscene Company is om de Netwerkapp internationaal op de kaart te zetten als dé netwerktool. Het bedrijf verwacht medio 2016 door te kunnen groeien naar 50.000 gebruikers en 200.000 gebruikers in 2017.

Meer informatie is te vinden op netwerkapp.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!