Back Back Nieuws

Directeur valt van 11 meter hoge ladder

16 juli 2008
Op de ongeluksdag vrijdag 13 juni 2008 organiseerde BV Levensgenieters voor de firma Schuurman een openingsfeest ter ere van het nieuwe pand aan de Fluorietweg in Alkmaar. Gelijktijdig werd het 85 jarig bestaan gevierd.

 

Voor ruim 700 genodigden wilde de directeur Willem Schuurman het pand samen met wethouders en Peer Mascini op een ludieke manier openen. Tijdens de openingshandeling ging er van alles mis. De deuren van het pand gingen niet open en de directeur diende op een andere wijze het nieuwe pand te betreden.

 

Via een ladder klom de directeur naar het 11 meter hoge balkon, net op het moment dat er een blinde man onder de ladder doorloopt. Geschrokken door een gebroken spiegel loopt hij tegen de ladder aan, mét de directeur! Tot grote schrik van de gasten valt directeur Willem Schuurman van 11 meter hoogte op een stapel met bouwmaterialen, wat gelukkig geprepareerde dozen blijken te zijn. De directeur oogstte veel bewondering met deze in scene gezette stunt. Na afloop werd er een toost uitgebracht, maar het werd een opening met aansluitend een groots personeelsfeest om nooit te vergeten!

 

Klik hier om de openingsstunt te zien op Youtube.com.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!