Back Back Nieuws

Dinnershow 21 On Air stopt na 2,5 jaar: nieuwe show in het najaar

15 april 2015
Na tweeënhalf jaar stopt op 20 juni de show 21 On Air, de succesvolle Dinnershow van RTL Live Entertainment. Het is de zevende show sinds de start van de Dinnershow in 1994: Fantasy World Dinnershow, Dinershow 2000, Dinnershow of the Centuries, Barcelona, Novomundo en DreamsLive waren de succesvolle voorgangers. 21 On Air wordt dit najaar opgevolgd door een nieuwe show.

Sjoerd van Schooten, directeur RTL Live Entertainment: 'In de afgelopen 20 jaar is de Dinnershow uitgegroeid tot een zeer succesvolle formule voor een complete avond uit met relaties en medewerkers. In het najaar presenteren wij alweer de achtste show, gebruikmakend van de nieuwste technologische hoogstandjes, waaronder het grootste LED-scherm van Nederland'.

21 On Air 
21 On Air biedt een complete avond uit in Studio21 op het Mediapark in Hilversum. Terwijl de gasten genieten van een diner, kijkt de spectaculaire show terug op memorabele momenten van de afgelopen 60 jaar televisie en film. Per show zijn er bijna 150 cast & crewleden actief, waaronder 7 zangers, 20 dansers van het Holland Show Ballet, een 6-koppige hiphopformatie, een live band en zo’n 70 cateringmedewerkers. 

Compleet verzorgde arrangementen en theatertickets zijn te boeken via BOOKX.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!