Back Back Nieuws

Dineren in wereld van beeldbeleving met nieuw concept: Dinner in Motion

12 januari 2016
Bij Dinner in Motion zie je de ruimte om je heen veranderen van een prachtig zeelandschap naar een bosrijke omgeving of lavendelvelden in Frankrijk. Uiteraard worden er gerechten geserveerd volledig in de sfeer van de verschillende werelden.

Bij Dinner in Motion neem je plaats aan een lange tafel waarop beelden worden geprojecteerd die samengaan met de 360° projectie om je heen. De gerechten die geserveerd worden zijn perfect afgestemd op de belevingswereld, en zijn zo niet alleen een sensatie voor de mond, maar ook voor het oog.

Avondvullend
Dinner in Motion is een nieuw dinerconcept in Nederland. Het is een avondvullend programma en geschikt voor 10 tot 30 personen. Je kan als klant kiezen voor een locatie naar keuze, mits de ruimte hiervoor geschikt is, of als groep plaatsnemen aan tafel op de vaste locatie nabij Eindhoven.

Het concept komt met een vast gamma aan beelden geschikt voor de het diner en kan er gebruik worden gemaakt van logovermelding. Wil je iets anders, dan kan er iets op maat worden gemaakt. Zo kan in plaats van een diner, ook worden gekozen voor een lunch of meeting.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!