Dineren langs de ArenA-lijn Dineren langs de ArenA-lijn
Back Back Nieuws

Dineren langs de ArenA-lijn

17 juni 2020

Fans kunnen vanaf donderdag 9 juli in de Johan Cruijff ArenA dineren op anderhalve meter afstand van de befaamde grasmat. Aan de rand van het ArenA-veld verrijst vier weken lang het pop-up restaurant ‘Langs de Lijn’ waar gasten op gepaste afstand van elkaar kunnen genieten van een uitgebreid driegangendiner. Ook een bezoek aan de kleedkamer van Ajax, de spelerstunnel en de dugouts staan op het menu. Het aantal plaatsen is beperkt.

Unieke ervaring

‘Fans moeten al lange tijd het voetbal in de ArenA missen. Daarom willen we in deze bijzondere tijden iedereen voor een keer deze unieke ervaring bieden’, aldus Henk Markerink, algemeen directeur Johan Cruijff ArenA. Het tijdelijke restaurant ’Langs de Lijn’ is van donderdag 9 juli t/m zondag 2 augustus 2020, elke donderdagavond t/m zondagavond. Reserveren is verplicht.

Rand van voetbalveld

Maximaal 100 gasten kunnen per avond dineren in de imposante ArenA op een plek waar fans normaal niet kunnen komen, namelijk aan de rand van het voetbalveld. Vaste ArenA-cateraars Label Hospitality en Maison van den Boer zijn met hun sterrenchefs afwisselend verantwoordelijk voor twee culinaire driegangenmenu’s.

De Johan Cruijff ArenA

De Johan Cruijff ArenA is hét voetbalstadion van Nederland, thuishaven van AFC Ajax en het Nederlands elftal. Het is tevens de multifunctionele accommodatie voor zowel grootschalige, nationale en internationale events als bijeenkomsten in (vooral) het zakelijke segment. Deze activiteiten vinden plaats in nauwe samenwerking met diverse partners. Hoogwaardige dienstverlening, state-of-the-art faciliteiten, veiligheid en optimale publieksbeleving vormen de belangrijkste strategische pijlers.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!