Dineren in de grootste woonkamer van Midden-NederlandDineren in de grootste woonkamer van Midden-Nederland
Back Back Nieuws

Dineren in de grootste woonkamer van Midden-Nederland

01 mei 2023

De Woonindustrie Events en Food Jazz & DJ’s lanceren 'Het Atelierdiner' speciaal voor groepen van 150 tot 600 personen. De locatie van de Woonindustrie ligt hartje Nederland, is optimaal bereikbaar met OV en heeft voldoende parkeergelegenheid. Laat je verrassen door het moderne en lichte atrium van ruim 1400 m2 omgeven door inspirerende stijlstudio’s van bekende interieurmerken. In deze eigentijdse ambiance ontvangen wij jouw gasten voor een kleurrijke en culinaire beleving.

Hoogstaande catering

Partycateraar Food Jazz & DJ’s kookt de meest verrassende gerechten en zorgt dat het jouw gasten aan niets ontbreekt. Elk gerecht heeft zijn eigen unieke verhaal en wordt gemaakt met de meest bijzondere en seizoensgebonden producten. Daarbij wordt er zoveel mogelijk samengewerkt met lokale leveranciers. Zo wordt er een steentje bijgedragen aan de verduurzaming van de branche en worden lokale ondernemers gesteund. Food Jazz & DJ’S denkt met je mee van A tot Z en verzorgd het Atelierdiner geheel op maat.

Unieke samenwerking

Fabienne Stuart, partner & sales bij DWI Events vertelt ons vol passie over het nieuwe dinerconcept: ‘Zowel wij als Food Jazz en DJ’s merkten in de markt dat grotere groepen het lastig vinden om een centrale locatie in het land te vinden voor diners met meer dan 150 personen. Hierdoor zijn wij in samenwerking met Food Jazz & DJ’s het Atelierdiner-concept gaan opzetten. Ons centrale Atrium is ruim 1400 m2 en de gehele ambiance van de locatie is zeer geschikt voor mooie diners. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking en kunnen niet wachten om de eerste diners te organiseren.’ 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!