Back Back Nieuws

Dinerconcert 'Close to Christmas' met Trijntje

26 augustus 2009
Het nieuwe en exclusieve dinerconcert ‘Close to Christmas’ met Trijntje Oosterhuis en haar band zorgt dit jaar voor een vroege kerst. Dit intieme 4-gangen dinerconcert in kerstsferen vindt plaats op zondag 20 december in de monumentale, kerstgedecoreerde Wintertuin van NH Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. Het ‘Close to Christmas’ concert is een prachtige gelegenheid om met relaties, familie, vrienden of partner het jaar in kerstsferen af te sluiten. Voor dit unieke dinerconcert zijn slechts 280 kaarten beschikbaar. De kaartverkoop is direct gestart.

Het avondvullende ‘Close to Christmas’ dinerconcert is dé gelegenheid om met relaties in een prachtige omgeving te genieten van een onvergetelijk optreden van Trijntje Oosterhuis en haar band. Kaarten voor ‘Close to Christmas’ zijn inclusief aperitief en uitgebreid 4-gangen diner met bijpassende wijnen. Het NH Grand Hotel Krasnapolsky biedt kaarthouders een overnachting tegen een aantrekkelijke prijs aan. ‘Close to Christmas’ bezoekers betalen slechts € 75,- per kamer, incl. luxe ontbijt.

Kaarten voor het ‘Close to Christmas’ dinerconcert zijn te verkrijgen via www.seetickets.nl , en 0900-1353 (€ 0,45 p.m.). Voor bestellingen voor meer dan 20 personen kunt u direct contact opnemen met The Entertainment Group, Wanda Saalberg, 035 6256078. ‘Close to Christmas’ is een samenwerking tussen NH Grand Hotel Krasnapolsky en The Entertainment Group.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!