Back Back Nieuws

Diner tussen de aspergebedden van Blaricum

07 april 2010
zMaakt! organiseert in de 3e week van mei 2010 een culinaire beleving. Een 4 gangen aspergediner tussen de aspergebedden van Blaricum. "Asperges in de akker" moet uitgroeien tot een jaarlijkse Blaricumse traditie en is bedoeld voor zowel bedrijven als particulieren.

De sfeer
U wordt uitgenodigd voor een aspergediner in de akker. Lopend vanuit het oude dorp komt u aan bij de akker (Bergweg/Huizerweg). Uitkijkend over de akker met aspergebedden ziet u in de langzaam ondergaande voorjaarszon een betoverende sfeer: een prachtige bedoeïenen tent met lange gedekte tafels, sokkels met grote bloemboeketten en brandende vuurkorven. Aan een prachtig kookeiland zijn de koks al druk bezig met de voorbereidingen. En terwijl de stekers nog bezig zijn op het land krijgt u alvast een mooi glas wijn en lekkere hapjes. Eenmaal aan tafel wordt een 4 gangen diner met verse asperges en andere seizoensproducten geserveerd op hoog culinair niveau. De bijpassende wijnen maken het geheel compleet. Deze bijzondere beleving kunt u niet vergelijken met een avond uit eten in een restaurant.

Wanneer

Het aspergediner in de akker wordt gehouden van zaterdag 15 mei t/m maandag 24 mei.

Programma
18.00 uur Ontvangst bij de tent met een aperitief en hapjes

19.00 uur Geserveerd 4 gangen aspergediner op hoog culinair niveau
22.00 uur Einde

 Couvertprijs (voor een luxe vier gangen diner inclusief aperitief) € 79,50

Reserveren
Reserveringen gaan vanaf 4 personen. Voor meer informatie, exclusieve uitkoop of tafelboekingen kunt u telefonisch contact opnemen met zMaakt! Maarten Beuningh

06 – 47 240 810 of een mail sturen aan maarten@zmaakt.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!