Back Back Nieuws

Diner Madurodam: "Wat een hoog niveau!"

26 september 2007
Ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van Madurodam Events steeg gisteren een gezelschap van twintig personen de lucht in om met het spectaculaire ‘Dinner in the Sky’ boven Madurodam een diner te nuttigen. Sylvia Baars, sales medewerker High Profile die een van de gelukkigen was: “Ik heb nog nooit op zo’n hoog niveau een diner gehad. Wat gaaf!”

Het tienjarig jubileum van Madurodam Events beleefde hiermee haar letterlijke  hoogtepunt. Op grote hoogte, boven de skyline van heel Den Haag, verzorgfr de chefkok van Madurodam een exclusief driegangen menu voor de gasten.

Bekijk de 25 foto’s
Bekijk de 25 foto's in diashow

Het was nog even de vraag of het gisteren allemaal door zou gaan. Althans voor de deelnemers, de organisatoren waren er stellig van overtuigd dat het allemaal door zou gaan. Baars: “Ik heb gisteren een paar keer gebeld of we met dit weer wel de lucht in zouden gaan. Hier is de lucht blauw werd mij verteld. Daar vertrouwde ik maar op.”

Eenmaal op de plek van bestemming waren de genodigden wel wat zenuwachtiger en inderdaad de lucht was blauw. “Je werd professioneel ingesnoerd in je stoel waarmee je nog een beetje kon draaien maar dat was het dan ook. Even van tafel om naar het toilet te gaan was er niet meer bij.”


Tussen de gangen door daalden het gezelschap om de volgende gang op te laten dienen. “Af en toe vergat je gewoon te eten omdat iedereen bezig was met de skyline van Den Haag, werkelijk prachtig. Ook moest je opletten dat je je servet niet liet vallen. Even oppikken van de luchthaven zit er dan niet in.”

Naarmate het diner vorderde werd het donker en kouder maar ook daar was een oplossing voor bedacht. “Er was terrasverwarming en we kregen allemaal een dekentje over onze benen om warm te blijven. Dat was heel comfortabel.”

Eenmaal het toetje genuttigd, vielen pas de eerste spetters. Baars: “Hier werd heel adequaat op gereageerd. We werden op de grond ontvangen met paraplu’s en konden onze koffie binnen op drinken. Voor Baars een top beleving: “In alle opzichten een diner op hoog niveau.”

Dit bijzondere diner werd ook belicht in het programma Hart van Nederland bij SBS6


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!