Back Back Nieuws

Digitale toegangsdeuren Event 16 geopend

25 januari 2016
De 18e editie van de vakbeurs event vindt dit jaar woensdag 23 en donderdag 24 maart 2016 plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. De digitale toegangsdeuren zijn inmiddels geopend voor de online voorregistratie. Event 16 staat dit jaar in het teken van de vier elementen Creatie & Design, Kennis & Content, Sfeer & Smaak en Beeld & Geluid. Dat zie je terug op de beursvloer én in het inspirerende kennisprogramma.

Fundamentals
In het kennisprogramma ‘Fundamentals’ komen de 4 fundamentele elementen van ieder krachtig live-communicatie concept aan de orde. In een dynamisch tempo worden de afzonderlijke elementen belicht aan de hand van prikkelende presentaties, tot de verbeelding sprekende video's en praktijkcases. Je ervaart live, en met alle zintuigen, wat de juiste mix van Creatie & Design, Beeld & Geluid, Sfeer & Smaak en Kennis & Content voor de communicatiekracht van jouw event betekent.

Op de beursvloer worden op vier Inspiratiepleinen per element verrassende presentaties, bijzondere productinnovaties en spraakmakende visies gedeeld. Aan de hand van je eigen voorkeuren en interesses stel je zo je eigen persoonlijke bezoek aan event 16 samen. Bezoekers kunnen zich vanaf heden voor een bezoek aan de beurs, en het kennisprogramma fundamentals, aanmelden via event.nl.

Exposanten
Wil je meer informatie over de indeling, plattegronden en beschikbare plaatsen én wil je niet ontbreken tijdens event 16, neem dan contact op met sales@event.nl.

Achtergrond
Deze beurs voor de evenementenbranche biedt eventprofessionals een inspirerende omgeving om vakkennis te verrijken en verruimen. Toonaangevende sprekers en een beursvloer met een kwalitatief en innovatief aanbod van diensten en producten voor evenement, meeting en congres.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!