DigitalDay After over 5 dagen van startDigitalDay After over 5 dagen van start
Back Back Nieuws

DigitalDay After over 5 dagen van start

11 februari 2021

Dinsdag 16 februari gaat DigitalDay After van start, alweer de derde DigitalDay. Van 13:30 tot 16:00 wordt er op nieuwe 3D platform Elevent.ly teruggeblikt op de highlights van de vorige editie: DigitalDay II. Deelnemers worden uiteraard ook van online entertainment en inspiratie voorzien. De sprekers word mogelijk gemaakt door bedrijven DeSpreker.nlQuality Bookings en het Sprekershuys.

Informatie inwinnen en netwerken

Tijdens het evenement kun je in break-out rooms informatie inwinnen bij verschillende experts, naar inspirerende sprekers luisteren en kennismaken met online, studio’s en locaties. Tijdens het evenement kun je tussen de programma’s door netwerken. Exposanten die jouw aandacht hebben getrokken zijn de hele dag bereikbaar om te bellen of mee af te spreken. Zelfs na DigitalDay After is het mogelijk om nog contact te leggen met die ene persoon die je iets wil vragen of nog uitgebreider spreken wil.

Quizzzit en Kazán

Doe voor een interactieve quiz mee met Quizzzit, de grootste speler op dit gebied in heel Nederland en kijk naar de livestream van stand-up goochelaar Hans Kazán die zijn publiek entertaint met magie en een komedie.

Tickets van DigitalDay II opnieuw geldig

Haal de oude tickets maar tevoorschijn: iedereen die aanwezig was tijdens DigitalDay kan met datzelfde ticket opnieuw deelnemen. Was je niet aanwezig bij DigitalDay II? Koop dan je ticket via deze link.

 

DigitalDay After is Powered by High Profile Events, LC Events en EventSummit

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!