Diergaarde Blijdorp Beste EvenementenlocatieDiergaarde Blijdorp Beste Evenementenlocatie
Back Back Nieuws

Diergaarde Blijdorp Beste Evenementenlocatie

28 januari 2020

Diergaarde Blijdorp is uitgeroepen tot Beste Evenementenlocatie van Nederland in 2019 tijdens het MEETINGS Business event. De prijs werd uitgereikt door Hans Kazàn. De afgelopen maanden konden opdrachtgevers en organisatoren van evenementen stemmen op de genomineerde locaties. Diergaarde Blijdorp is als winnaar uit de bus gekomen!

Mooie erkenning

Steven Fontein, hoofd evenementen bij Diergaarde Blijdorp: ‘We zijn trots op deze mooie erkenning, een bevestiging dat Nederlands best bezochte dierentuin ook een zeer gewaardeerde locatie is voor een onvergetelijk evenement. Daar hebben wij met ons team hard voor gewerkt.’

Blijdorp Events

Jaarlijks organiseert Diergaarde Blijdorp zo’n 900 zakelijke events, van intieme vergaderingen tot personeelsuitjes van wel 10.000 deelnemers. Wat Diergaarde Blijdorp bijzonder maakt als evenementenlocatie is de unieke omgeving met mooie gethematiseerde locaties, moderne faciliteiten en bijzondere ontmoetingen met haar dieren. Een ervaren team van eventplanners, partymanagers en bediening staat garant voor een hoogwaardig culinair en serviceproduct.

Diergaarde Blijdorp

Met ruim 1,5 miljoen bezoekers per jaar is Diergaarde Blijdorp de best bezochte dierentuin van Nederland. Blijdorp wil natuur beschermen en behouden en zo veel mogelijk mensen inspireren hetzelfde te doen. De gasten krijgen een leerzame, inspirerende natuurbeleving in een officieel erkende botanische tuin. Bijzonder zijn de 21 unieke rijksmonumenten van architect Van Ravesteyn waarvan een groot deel al is gerestaureerd. Hierbij wordt goed gekeken naar de inzet van duurzame materialen en slimme technieken om energie te besparen. Diergaarde Blijdorp investeert namelijk ook in een duurzame toekomst en draagt het GreenKey-keurmerk Goud.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!