Diederik Ruisch neemt Geels Events overDiederik Ruisch neemt Geels Events over
Back Back Nieuws

Diederik Ruisch neemt Geels Events over

10 april 2023

Met ingang van 1 januari 2021 heeft Diederik Ruisch het welbekende Geels Events (voorheen Geels Evenementen) overgenomen. Geels Events heeft een indrukwekkende geschiedenis waarbij het artiesten - evenementenbureau de productie en programmering verzorgt voor (bedrijfs)feesten, events en festivals. Na 45 jaar was het tijd voor Carla Geels het stokje over te dragen aan Diederik, die reeds als freelancer binnen Geels werkzaam was. De naam Geels Events blijft dan ongewijzigd, maar de locatie is dat niet.

 

Diederik is het eerste overname jaar vooral druk geweest met verhuizen van De Rijp naar Mijdrecht, het updaten van de backoffice, productieplanning en uiteraard hoe Covid business-wise te overleven. Dat laatste is hem goed gelukt. In samenwerking met Landgoed Zonheuvel te Doorn ontwikkelde hij een aantal unieke concertreeksen, namelijk Concert @ the Castle. Voor muziekliefhebbers was de reeks een unieke kans om weer eens (volgens RIVM-richtlijnen) een buitenconcert bij te wonen van onder andere; Lee Towers, Rolf Sanchez en Trijntje Oosterhuis.

Nieuwe impuls

De concertreeks was exemplarisch voor de nieuwe  dadendrang binnen Geels Events. Ook bij bands, artiesten en opdrachtgevers is dit niet onopgemerkt gebleven, wat resulteerde in een bomvolle event agenda in het afgelopen jaar. Met veel plezier en creativiteit werd de invulling van verschillende corporate events, festivals en feestweken verzorgd. Leuk om te vermelden is dat met de komst van Diederik ook het artist management binnen Geels Events weer een nieuwe impuls heeft gekregen, verwijzend naar oprichter en artiestenmanager Henk Geels. 

Frisse ideeën

Naast de artistieke invulling en programmering van uiteenlopende events en festivals en het verzorgen van het management van artiesten en bands, bruist het op de nieuwe locatie in Mijdrecht van de nieuwe ideeën. Verrassend en veelzijdig willen zijn is één van de nieuwe pijlers van Geels Events. Daartoe heeft Diederik een creatief team samengesteld dat hard werkt aan het bedenken van originele invalshoeken. 

 

Met hernieuwde energie en frisse ideeën zal Diederik samen met zijn team de komende jaren met trots de naam Geels Events voortzetten.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!