Destination International lanceert Europese Pathfinders Journey industry briefDestination International lanceert Europese Pathfinders Journey industry brief
Back Back Nieuws

Destination International lanceert Europese Pathfinders Journey industry brief

24 mei 2023

Destinations International (DI), 's werelds grootste bron voor officiële bestemmingsorganisaties en congres- en bezoekersbureaus (CVB's), heeft vandaag de lancering aangekondigd van de European Pathfinders Journey Global Challenges Call for Global Collaboration industry brief. De briefing werd gelanceerd tijdens IMEX Frankfurt op 24 mei 2023, tijdens een persconferentie.

De DI Pathfinders zijn een vooruitstrevende groep Europese bestemmingsprofessionals die zich inzetten voor het aanpakken van belangrijke problemen waarmee bestemmingsorganisaties vandaag de dag worden geconfronteerd. Sinds de lancering van het programma op IMEX Frankfurt 2022 hebben de Europese Pathfinders samengewerkt met partners en het DI-team om belangrijke trends in Europese bestemmingen aan het licht te brengen en te begrijpen hoe leiders in de industrie deze uitdagingen en kansen aan te pakken.

Gezamenlijke aanpak

‘De Pathfinders zijn een diverse groep toekomstgerichte leiders in heel Europa die verschillende rollen hebben binnen hun organisaties’, zegt Don Welsh. ‘Sinds onze lancering in 2022 richt de groep zich op community alignment, destination stewardship en actie ondernemen. Door middel van een gezamenlijke aanpak hebben de Pathfinders belangrijke gebieden geïdentificeerd waar DI bestemmingen kan ondersteunen en kan bijdragen aan een regeneratieve economie.’

Belangrijke gebieden zijn:

• Ontwikkeling van best practices
• Ondersteuning van digitale platforms
• Duurzame ontwikkeling versterken
• Tools creëren om sociale en milieu-impact te meten
• Industrieonderzoek voor op data gebaseerde, strategische besluitvorming

Collectieve stem

De Pathfinders blijven ook helpen bij het ontwikkelen van een kader om de collectieve stem van bestemmingsorganisaties in Europa te verheffen en de impact van het werk van een bestemmingsorganisatie in gemeenschappen beter te communiceren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!