Derde editie van de Obvion RUN gaat zondag 4 juli doorDerde editie van de Obvion RUN gaat zondag 4 juli door
Back Back Nieuws

Derde editie van de Obvion RUN gaat zondag 4 juli door

28 juni 2021

De derde editie van de Obvion RUN gaat zondag 4 juli door. Daarmee is het eerste (hardloop)event van het zuiden een feit en verwelkomen we ook dit jaar weer vele beginnende en gevorderde recreatieve renners van jong en oud in Heerlen Centrum.

Rondom Heerlen

Inmiddels is de Obvion RUN een gevestigde naam in het loperscircuit. Steeds meer hardlopers weten de weg naar het centrum van Heerlen te vinden. 'Wij zijn trots en blij dat wij na een jaar afwezigheid deze RUN mogen organiseren. Natuurlijk gebeurt alles op een verantwoorde wijze, maar de deelnemers kunnen weer rennen!', aldus Jesse Linssen, directeur van Stichting Grand Ballon, de stichting achter de organisatie van de Obvion RUN. De Obvion RUN biedt drie verschillende afstanden: 5 kilometer, 10 kilometer en de halve marathon, waarvan de routes door Heerlen Centrum, het Maankwartier en de mooie groengebieden rondom Kasteel Terworm en Kasteel Cortenbach lopen. Start en finish is op de Geerstraat nabij de Stadstuin Heerlen. 'Helaas mogen er nog geen grote festiviteiten rondom de start en finish worden georganiseerd, maar publiek is van harte welkom om de deelnemers aan te komen moedigen. Wel op 1,5 meter', aldus Jesse Linssen.

Groeiend hardloopevenement

De Obvion RUN is een jong en groeiend hardloopevenement. Samen met naamsponsor Obvion Hypotheken hebben ze de ambitie om uit te groeien tot een mooie City RUN voor het centrum van Heerlen. Dit jaar verwacht de organisatie ruim 1.100 deelnemers aan de start. Meer informatie en het inschrijfformulier is te vinden op: www.obvionrun.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!