Back Back Nieuws

Derde editie EvenementContact succesvol afgerond

15 februari 2011
De lichten branden nog en de afbouw is in volle gang; de derde editie van EvenementContact in de Amstelhal van de Borchlandhallen (Amsterdam) is succesvol verlopen met bovendien veel meer bezoekers dan de voorgaande jaren.


Vruchten afgeworpen

Het no-nonsense contact tussen de vraag- en aanbodkant binnen de evenement-, entertainment- en MICEbranche heeft zijn vruchten afgeworpen voor EvenementContact. Zowel opdrachtgevers als aanbieders van evenementen vonden hun weg naar Amsterdam en er was voldoende gelegenheid tot netwerken.


Ochtendsessie

Patrick Roubroeks, creatief directeur van Xsaga, beet het spits af in de ochtend met de masterclass Inspiratie 2.011. Een sessie die enthousiast werd ontvangen door het publiek, dat uitsluitend uit event managers bestond. Vooral de opmerkelijke youtube filmpjes zorgden voor bezieling en energie. Na deze verfrissende masterclass over inspiratie was het de beurt aan de onvolprezen Rob Urgert (Tussen de Oren) en Bastiaan Geleijnse (Fokke en Sukke) om het publiek kennis te laten maken met de workshop Humor. Er werd geschaterd, gelachen, gegrinnikt en meer. "Deze ochtendsessie had een goede balans," vertelt een event manager van RTL Nederland tijdens de lunch. "Ik ben zeer benieuwd naar het bloemen-concept van Xsaga," vertelt een Vlaamse gast.

Goede bezetting
De - snikhete - beursvloer kende gedurende de hele dag een volle bezetting van bezoekers en exposanten. En na een informatieve beursdag was het tijd voor gezelligheid in de daarvoor speciaal ingerichte ruimte van de Borchlandhallen.   

Op de foto: Arjen Lemstra (l) en Joris Bots (r), organisatoren van EvenementContact        

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!