Biobeurs 2017Biobeurs 2017
Back Back Nieuws

Derde editie Bio-beurs in IJsselhallen Zwolle groot succes

31 januari 2017

De derde editie van de Bio-beurs in IJsselhallen Zwolle was een groot succes. De beschikbare 350 standhoudersplaatsen waren ruim voor de start van de beurs uitverkocht en de exposanten verwelkomen naar verwachting zo'n 10.000 bezoekers in totaal. De Bio-beurs wordt georganiseerd door Bionext in samenwerking met Libéma.       

Op de Bio-beurs delen exposanten zoals biologische boeren en tuinders, producenten en handelsbedrijven, retailers, horeca-ondernemers en kennisinstellingen de nieuwste innovaties binnen de foodbranche. Naast een brede beursvloer is er een Foodplein met live cooking en voor het eerst een inhoudelijk programma met ruim 70 workshops en presentaties.  

Enorme groei

De Bio-beurs is een groter succes dan ooit. 'Vorig jaar mochten we 250 standhouders verwelkomen, dit jaar is dat aantal enorm gegroeid naar 350 standhouders. Het is natuurlijk fantastisch dat de Bio-beurs zo'n groot succes is. Dit jaar zijn alle horecapunten in IJsselhallen Zwolle EKO-gecertificeerd en we hebben voor het eerst een biologisch pop-up restaurant toegevoegd. Deze beurs is een zeer succesvolle samenwerking tussen Bionext en Libéma', zegt Jan Blijenberg, divisiedirecteur Libéma Beuzen en Evenementen.   

Vooruitblik op de Bio-beurs in 2018

Ook volgend jaar organiseren Bionext en Libéma de Bio-beurs weer in IJsselhallen Zwolle. In 2018 wordt de beurs versterkt met het nieuwe onderdeel 'Pureness: Beauty, Wellness, Health', waarbij het accent volledig ligt op de ontwikkelingen in gezonde en natuurlijke lifestyle producten met de hoogste kwaliteitseisen. Het biedt ruimte aan non-food exposanten die ook werken met natuurlijke grondstoffen geproduceerd door biologisch boeren. Want eerlijke ketens met een transparante herkomst zijn elementen die ook voor beauty, wellness en health steeds belangrijker worden.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!