Dennis de Bruin benoemd tot COO van ALDADennis de Bruin benoemd tot COO van ALDA
Back Back Nieuws

Dennis de Bruin benoemd tot COO van ALDA

02 januari 2020

Per ingang van 1 januari 2020 is Dennis de Bruin aangesteld als Chief Operations Officer van de in Amsterdam gevestigde evenementenorganisatie ALDA. Binnen ALDA wordt Dennis commercieel en operationeel eindverantwoordelijk voor alle Nederlandse activiteiten.

Expansie

Dennis de Bruin is sinds de oprichting van ALDA in 2007 bij het bedrijf betrokken en was onder meer eindverantwoordelijk voor de afdeling 'touring' van ALDA waarin hij tussen 2009 en 2015 grote wereldtournees voor Armin van Buuren (Armin Only en A State of Trance) en Hardwell (I am Hardwell) heeft geproduceerd. Vervolgens heeft Dennis zich gericht op de expansie richting Azië als CEO van het in 2015 opgerichte ALDA Asia in Hong Kong. Momenteel bereidt hij zich samen met zijn team voor op 2020, waarin onder andere de uitverkochte shows A State of Trance, Armin van Buuren presents This Is Me, AMF en Don Diablo Forever XL op de agenda staan.

(Inter)nationale groei

De Bruin: 'Ik heb superveel zin in deze nieuwe stap! Met nieuwe en bestaande concepten willen we zowel in Nederland als internationaal flink gaan groeien. Door de samenwerking met onze Amerikaanse partner Insomniac komen er veel nieuwe mogelijkheden voor ALDA en door de schaalvergroting kunnen we volledig inzetten op een verbetering van de klantervaring en digitalisering'.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!