Back Back Nieuws

Den Hollander neemt Dutch Magic over

26 april 2006

Dutch Magic maakt sinds 1 maart onderdeel uit van Undutchable Holding. Deze holding is eigendom van John den Hollander, die tevens eigenaar en general manager is van evenementenbureau Invisible Organizing. Dutch Magic is door de overname veranderd van een VOF in een BV en heeft een bredere organisatorische basis gekregen. Sandra Moen van Invisible Organizing versterkt het team van Dutch Magic en verzorgt samen met Ilse Klijn de boekingen.


Dutch Magic is een boekingskantoor voor magicians die acts en presentaties verzorgen. Het bedrijf is destijds opgericht door wijlen Richard Ross. Het bedrijf verzorgt de boekingen van een aantal magicians. Elf magicians zijn alleen exclusief via Dutch Magic te boeken, zoals Ronald Moray, Nick Nielsen, Peter Vogel en Louis Baerts.


Invisible Organizing en Dutch Magic blijven onafhankelijk naast elkaar bestaan. John den Hollander: “Invisible is een evenementenbureau dat zich rechtstreeks richt op opdrachtgevers uit de zakelijke markt. Dutch Magic is een boekingskantoor, waarvan de klantenkring voor 75% bestaat uit evenementenbureaus.” Wel verhuist Dutch Magic in september naar een pand in Mijdrecht, waar Invisible Organizing dan ook kantoor gaat houden. “Daar krijgen we de beschikking over een grotere kantoorruimte plus een theater waarin onze magicians bijeenkomsten kunnen houden,” vertelt Sandra Moen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!