Back Back Nieuws

Den Bosch wordt deze zomer middelpunt van gaming minnend Nederland

24 juni 2014
Dit keer is het eens geen stad in Randstad, maar wordt Den Bosch deze zomer het middelpunt voor game minnend Nederland. In de Brabanthallen vindt op 5 en 6 juli EpiCon Summer 2014 plaats. Bezoekers kunnen genieten van een aanbod aan gaming, eSports, Game of Thrones en zombies.

Gaming is al jaren groeiende en zeker onder jongeren een van de populairste vrijetijdsbestedingen. EpiCon speelt hierop in met een compleet aanbod van de nieuwste games die nog niet in de winkels te koop zijn, maar ook met een uniek platform voor Indie-ontwikkelaars, startende Nederlandse ontwikkelaars van games. Ook wordt op EpiCon een enorm podium geboden voor eSports, een sterk groeiende kant van gaming, waarbij gamers tegen elkaar gamen op (semi)professioneel niveau en bezoekers toekijken (met het nodige spektakel daar omheen). Op EpiCon Summer komt er een eSports arena waar de beste spelers finalewedstrijden spelen van onder meer League of Legends, Hearthstone en StarCraft. En voor iedereen die wellicht van games hun werk willen maken is de Dutch Game Garden aanwezig voor advies.

Op EpiCon is er naast games nog veel meer te beleven. Zo kun je je in de wereld van Game of Thrones wanen, waar je ook plaats kunt nemen op DE echte troon. En voor de bezoekers die niet snel schrikken, is er een met zombies vergeven obstakelbaan. Weet jij je een weg te banen zonder gebeten te worden?! In de EpiCon bioscoop kunnen bezoekers genieten van sneak peeks, de nieuwste films en series.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!