DEMO viert 20-jarig bestaanDEMO viert 20-jarig bestaan
Back Back Nieuws

DEMO viert 20-jarig bestaan

17 juni 2019

Maandagavond 27 mei vond een feestelijke bijeenkomst, georganiseerd door DEMO, plaats in de Muziekgieterij in Maastricht. Enerzijds om te proosten met klanten en relaties op het 20-jarig bestaan van DEMO. Anderzijds om de nieuwe huisstijl en nieuwe activiteiten te onthullen. Daarmee geeft het licht- en geluidsbedrijf aan helemaal klaar te zijn voor de toekomst.

DEMO ontstond 20 jaar geleden in een garagebox in Noorbeek. Inmiddels is het bedrijf van ondernemer Vianney Demollin uitgegroeid tot een bedrijf dat internationaal opereert, met Stein (Limburg) als thuisbasis. 'In die 20 jaar hebben we de audiovisuele markt enorm zien veranderen. Onze kracht was en is om telkens bij te blijven met de laatste technieken die de klant ook verwacht. Door de jaren heen hebben we de nodige ervaring en kennis opgedaan van grote festivals tot modeshows. Om onze volwassenheid kracht bij te zetten, vonden we het tijd voor een nieuw jasje, een nieuwe huisstijl,' aldus eigenaar Vianney Demollin.

Zakelijke evenementen

DEMO richt zich op vier verschillende vlakken. Allereerst alles wat te maken heeft met de zakelijke markt. Van congressen tot bedrijfsevenementen en van standbouw tot symposia. 'Door de overname van PS Showsupport uit België onlangs, zijn we ook kwalitatief gegroeid bij de productie van modeshows. Zo mogen we o.a. al twee jaar de officiële wereldwijde presentatie van Hunkemöller verzorgen,' aldus Vianney Demollin.

Publieksevenementen

De publieksevenementen zijn ook van groot belang, zoals de festivals en concerten. Daarnaast is DEMO de vaste partner van diverse bands op hun (inter)nationale tournees.
DEMO wil zich daarnaast meer gaan focussen op de betere particuliere evenementen, zoals bruiloften, tuinfeesten en jubilea. 'De particuliere klant wenst in privé situaties steeds meer service en kwaliteit. Daar willen wij graag op inspelen,' vertelt Vianney Demollin.

Tot slot is de verkoop en installatie van licht-, geluid- en videosystemen een belangrijke tak, waarbij DEMO graag meedenkt en adviseert bij o.a. horecazaken, poppodia en theaters.

Grootste compliment

Meer dan 350 relaties en klanten verzamelden zich in de nieuwe Muziekgieterij, die officieel pas na de zomer opengaat. 'We zijn trots dat we als partner van deze locatie, hier de volledige licht- en geluidsinstallatie mogen faciliteren', aldus Vianney Demollin. 'De vaste partnerships die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd, tonen sowieso het vertrouwen in ons bedrijf. Dat is het grootste compliment dat je van een relatie kan krijgen.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!