Back Back Nieuws

Delta Hotel organiseert Delta Hotel On Ice

20 november 2006
Het is jarenlang bij plannen gebleven maar nu is het zover, er komt een schaatsbaan in Vlaardingen. Het Delta Hotel stelt zich sinds enige jaren tot doel om jaarlijks een aantal laagdrempelige en openbare evenementen te organiseren. Dit jaar heeft het team van het Delta Hotel de uitdaging opgepakt om op eigen kracht een openbare 300 vierkante meter schaatsbaan pal naast het hotel te realiseren: Delta Hotel On Ice.

Het team van het Delta Hotel heeft het voortouw genomen, maar Delta Hotel On Ice is een evenement waar alle betrokkenen plezier aan beleven. In de eerste plaats het goede doel Stichting Pallieter, die op verschillende manieren uitgebreid ondersteund wordt bij de fondsenwerving voor de realisatie van de tuin van het nieuwe Pallieterhof in Capelle a/d IJssel. Daarnaast start het Delta Hotel in samenwerking met de gemeente en Stichting4you een bijzonder jeugdproject voor leerlingen van de Vlaardingse scholen en mindervalide jongeren.

De lokale bedrijven die zowel voor hun eigen medewerkers een leuke evenement kunnen organiseren, alsmede zich aan de schaatsbaan met hun bedrijfsnaam kunnen verbinden. 


De schaatsbaan, die 5 weken lang naast het Delta Hotel komt te liggen is openbaar en biedt de inwoners van Vlaardingen de kans om in eigen gemeente de schaatsen onder te binden.


De schaatsbaan wordt op 1 december om 14:00 uur officieel geopend door Erica Terpstra. Erica Terpstra vormt samen met Harry Wirtz (directeur Maasstad Weekbladen), Hans den Oudendammer (directeur Rotterdam Topsport) en Prof Dr. D. Tibboel (Hoofd IC Sophia Kinderziekenhuis) het comité van aanbeveling voor Delta Hotel On Ice.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!